KONTAKT

 

U koliko imate pitanja, prijedloga, komentara, para za bacanje itd. javite se. Svako pismo daje nove ideje i pomaze da stranice budu makar malo bolje. Adresa je:

Mozete nam poslati slike koje bi ste zeljeli da vidite na ovom mjestu. To ne moraju biti samo slike grada, jednostavno odaberite onu sliku za koju mislite da ce zanimati vase sugradjane, skanirajte je i posaljite. Slike posaljite "zakacene" na e-mail poruke. Slike mogu biti u svim mogucim formatima ali je najlakse ako su JPG, GIF, BMP ili TIF. Naravno sto bolja rezolucija to ce rezultat biti bolji.

 

U koliko nemate mogucnosti da saljete e-mail poruke iskoristite mogucnost koju vam pruza upis u Spomenar. Upisite se u spomenar. Vasa poruka nece odmah biti objavljena u spomenaru vec ce doci samo do clanova ekipe koja uredjuje ove stranice te nakon toga biti dostupna i ostalim posjetiocima.
 
Naravno da smo zahvalni za sve komentare i prijedlogekoje saljete, to nam pomaze da poboljsamo ove stranice. Mi se trudimo da na ovom mjestu bude sve ono sto vi zelite.

Zato, pisite nam !

 

Ova stranica je posljednji put izmjenjena: 15. februara 2003

 

Copyright : 1996 - 2011 Siba´s Friends and Relatives Worldwide Inc.